Siirry suoraan sisältöön

Ongelmia nettisivujen yhteydenottolomakkeessa

  • tehnyt

Tämä on lyhyt tiedote siitä, että nettisivujeni yhteydenottolomakkeessa on ilmeisesti ollut pientä ongelmaa, ja kaikki sitä kautta lähetetyt viestit eivät ole tulleet minulle perille asti. Ongelman pitäisi nyt olla korjaantunut, mutta mikäli olet lähestynyt minua lomakkeen kautta etkä ole saanut vastausta, toivon että lähestyt minua vielä uudestaan sähköpostitse osoitteeseen anna@annakatariina.fi, kiitos! Suuret pahoittelut, jos olet jäänyt vaille vastausta! Pyrin vastaamaan etenkin kaikkiin keikkakyselyihin viimeistään parin päivän kuluessa viestin lähetyksestä. Lomilla harvemmin, mutta näistä ilmoitan aina erikseen yhteydenottolomakkeen yhteydessä.

Ihanaa kevään jatkoa! 🙂

Improvisoitu äänimatka Laikussa 27.1.

  • tehnyt
Talvinen äänimatka -juliste

Ensi perjantaina eli 27.1. klo 19 kajahtaa tai helähtää tai hiljaa kumisee (ei voi vielä tietää!), kun Turkka Vuorinen, Mari Martikainen ja minä viedään kuulijat talviselle, improvisoidulle äänimatkalle Kulttuuritalo Laikussa Tampereella. Oon tosi innoissani, kun pääsen pitkästä aikaa toteuttamaan tällaista konserttia!

Mä en ihan tarkalleen muista, milloin oon ensimmäistä kertaa jollain tavalla päässyt tekijänä kosketuksiin improvisoitujen äänimaisemien kanssa, mutta luultavasti Turkka liittyi siihen jollain tavalla. Se on ollut ehkä silloin kun me ensimmäisten koronasulkujen aikaan 2020 tehtiin Keinu-biisi. Sittemmin oon saanut olla mukana yhdessä ison porukan improvisoidussa konsertissa sekä Turkan Youtubeen ja Facebookiin tekemässä Ääniretkeilyä-sarjassa.

Toivon pääseväni jatkossa tekemään tällaisia juttuja paljon lisää! Yhdessä improvisoimisessa on jotain taianomaista ja ehkä myös rakastan sitä kun ei todella voi tietää, mitä tulee tapahtumaan – se on todellista hetkessä elämistä, kun kaikki syntyy NYT. Toivon, että ajatus kutkuttaa myös kuulijoita ja että konsertti tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä, hengähtää, antautua ajatusten ja mielikuvien virtaan.

Konsertin Facebook-tapahtumaan pääset tästä.

Keikka Dam Barissa perjantaina 13.1.

  • tehnyt

Valoisaa tammikuuta sekä uutta vuotta 2023!

Lomalta on palattu ja olen vajaan viikon treenannut urakalla biisejä ensi perjantain keikkaa varten, joka on Dam Barissa Tampereella. Tervetuloa kuulolle klo 18–20! Luvassa on ainakin Alicia Keysia, Adelea, jazzia sekä uudempaa poppia (jazzahtavalla otteella).

Tammikuun lopulla 27.1. esiinnyn myös Laikussa, jossa on luvassa Talvinen äänimatka (linkki vie Facebook-tapahtumaan), eli improvisoitu esitys kahden muun muusikon kanssa. Tätä odotan innolla ja siitä lisää lähempänä!

Nähdään keikoilla tai muualla, ja vielä kerran tsemppiä ja aurinkoa!

Sormet pianon koskettimilla
Kuva: Klaus Elfving

Leppoisaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

  • tehnyt

Kohta on joulu! Vuoden viimeiset keikat ovat takana ja ne olivat täynnä joululauluja, joten tunnelmaan on jo päästy. Joulu on mulle yleensä pysähtymisen ja itsensä kuuntelemisen aikaa, ja sellaista suunnittelen tällekin vuodelle. Aion pitää lomaa 22.12.2022–4.1.2023, eli palaan sähköpostien ja muiden yhteydenottojen ääreen viimeistään 5.1. Myönnettäköön, että luultavasti vilkaisen posteja pari kertaa myös loman aikana, mutta kiireellisissä asioissa mut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai tekstiviestillä.

Mulla on nyt myös takana yli puoli vuotta päätoimista yrittäjyyttä! Tuntuu, että edelleen opettelen ja haen itselleni parhaita toimintatapoja, mutta se on oikeastaan tosi kiinnostavaa ja olen tyytyväinen siihen, että lähdin tälle tielle. Viime viikkoina on kuitenkin tuntunut siltä, että vauhti alkaa hyytyä, joten loma tulee todellakin tarpeeseen. Taloudellisesti helpottaa se, että mulle myönnettiin starttiraha vielä toiselle puolelle vuodelle, kiitos siitä! Ennen kesää on sitten päästävä omilleen ja se jännittää, mutta tällä hetkellä vaikuttaa ihan hyvältä.

Kiitos kaikille asiakkaille, kanssamuusikoille, yhteistyökumppaneille ja läheisille kuluneesta vuodesta ja etenkin tästä puolesta vuodesta! Ihanaa, leppoisaa joulua ja onnellista uutta vuotta jokaiselle. 🙂

Anna Katariina ja joulupukki
Kuva: Pauliina / VeraVia Finland Oy

Pianokeikat Astorissa alkavat taas!

  • tehnyt
Astorin pianistit pianon ääressä
Astorin pianistit Piia Kristiina, Sami Markkula, Anna Katariina ja JP Nakari. Kuvasta puuttuu Juhana Mattila. Kuva: Emilia Tomperi

Tällä viikolla tapahtuu sellainen mahtava juttu, että Tampereen ravintola Astorissa alkaa taas soida pianomusiikki livenä perjantaisin ja lauantaisin! Keikat olivat tauolla melkein kolme vuotta koronasta lähtien, ihanaa että ne tulevat takaisin. Astorissa soittavia pianisteja on useita, mutta itse saan korkata keikat heti tänään 2.12., tervetuloa kuulolle! Keikka-aika on klo 17–21. Vähän jännittää neljän tunnin keikka pitkästä aikaa – ohjelmistoa kyllä löytyy, mutta että miten hartiat ja ranteet kestävät! Mutta nää keikat on myös erinomainen tapa kehittää kestävyyttä, ja taukoja tietysti myös pidetään siellä välissä.

Tunnelmallista ruokailu- tai istuskelupaikkaa etsivät laittakaa siis etenkin Astorin perjantai- ja lauantai-illat korvan taakse! Silloin soi piano ja itse aion lisäksi välillä laulaa. 😉 Toivebiisejä otetaan myös vastaan! Mun somesta voi seurata, että milloin esiinnyn. Ravintolassa on sekä ruokailupuoli että baari, johon voi tulla ihan vaan istuskelemaan hyvän juoman ääreen. Piano kuuluu molempiin!

Saksaan keikoille ja lomalle

  • tehnyt
Donna and the Dynamiters
Kuva: Ville Simonen

Syksy on hyvässä vauhdissa ja olen nettisivujen valmistumisen jälkeen ottanut hieman markkinointia haltuun – osa-alue, joka mulle tässä yrittäjyydessä on kaikista vierainta, ja rehellisesti sanoen myös kaikista vaikeimman tuntuista! Mutta kai se hankaluus on normaalia, kun on ihan uudesta asiasta kyse.

Tällä viikolla mulla kuitenkin alkaa loma, joten markkinoinnin treenaaminen ja muut jutut jäävät hetkeksi tauolle! Huomenna tiistaina lähdetään Donna and the Dynamiters -bändikaverin kanssa Turusta laivalla Tukholmaan, josta ajellaan torstaiksi Hampuriin keikalle. Muut bändikaverit lentävät Saksaan torstaina, ja keikkoja meillä on yhteensä kolme torstaista lauantaihin. Takaisin Suomeen tulen viikon päästä tiistaina ja loma loppuu sitten keskiviikkona. Viikon ajan mua saattaa siis olla vaikeampi saada kiinni, mutta pidän kyllä puhelimen auki.

Siistiä päästä tekemään ”ulkomaan kiertuetta” ja hauskaa ylipäätään mennä pitkästä aikaa ulkomaille! Viime reissu taisi olla kesällä 2019. Rentouttavaa syyslomaa kaikille sitä viettäville!

Nettisivut ovat nyt julki!

  • tehnyt

Tässä ovat uudet nettisivuni, tervetuloa! Nämä olen väsännyt omin pikku kätösin ja työn ja tuskan takana se olikin. Olen toki saanut myös apua, ja onneksi IT-tuki on ollut koko ajan lähettyvillä. Seuraavat nettisivut joskus tulevaisuudessa sysään varmasti ammattilaisen harteille, jotta voin itse keskittyä asiaan, eli musiikkiin!

Näiltä sivuilta löydät toivottavasti kaiken oleellisen muusikko Anna Katariinasta, ja halutessasi voit käydä myös ottamassa seurantaan some-kanavani, joiden linkit löytyvät sivun oikeasta alalaidasta. Tänne ajankohtaista-osioon kerron, mitä mulla milloinkin on meneillään, sekä mahdollisesti tarinoita siitä, miten olen päätynyt siihen missä olen nyt. Ihanaa että olet löytänyt tänne!

Anna Katariina
Kuva: Piia Kristiina