Siirry suoraan sisältöön

Anna Katariina

Olen tamperelainen laulaja-pianisti ja lauluntekijä, jolle tärkeää esiintymisessä on läsnäolo, leikkisyys ja herkkyys. Minut voit tilata esimerkiksi häihin, hautajaisiin, syntymäpäiville, nimiäisiin, ristiäisiin tai rippijuhliin kuin myös erilaisiin yritysten tilaisuuksiin kuten pikkujouluihin. Kokemusta keikkailusta minulla on yli kymmenen vuoden ajalta ja siinä ajassa tutuiksi ovat tulleet myös tamperelaiset ravintolat kuten Astor ja Paapan kapakka. Esiinnyn yksin tai sitten esimerkiksi pianistin tai haitaristin kanssa – lue lisää kokoonpanot-sivulta.

Koulutus

Koulutukseltani olen Muusikko (AMK) musiikkiteatterin opintosuuntauksesta laulu pääaineena. Lisäksi olen käynyt piano- ja laulutunneilla koko ikäni, laulanut kuoroissa ja bändeissä sekä tehnyt itse musiikkia. Ennen musiikkiteatteriopintojani valmistuin Tampereen yliopistosta pääaineena musiikintutkimus.

Ohjelmisto

Erityisesti pidän jazzista, popista ja ranskankielisestä musiikista. Soolo-repertuaariini laulaja-pianistina kuuluu kuitenkin lauluja yli monien genre-rajojen ja seitsemällä eri kielellä. Kielistä laajimmin ovat edustettuina englanti, suomi ja ranska, mutta laulan myös portugaliksi, ruotsiksi, espanjaksi ja italiaksi. Opettelen mielelläni aina uutta, joten jos juhlassasi tai tilaisuudessasi haluaisit kuulla jonkun sinulle erityisen kappaleen, älä epäröi toivoa! Tarkempaa tietoa löydät ohjelmisto-sivulta, ja käy myös kuuntelemassa minua videot-sivulla.

Laulaja-pianisti Anna Katariina
Kuva: Thomas Belliard
Anna Katariina
Kuva: Thomas Belliard

Yhteistyö?

Tilauskeikkojen tekemisen lisäksi sävellän ja sanoitan omia biisejä, teen nuotintamista sekä olen kiinnostunut erilaisista musiikillisista tai teatteriin liittyvistä projekteista. Näihin kuuluvat esimerkiksi musiikki-improvisointi sekä draamalliset konsertit ja niiden järjestäminen. Kysy siis rohkeasti mukaan jos sinulla on projekti, johon kaipaat taitavaa ja paneutuvaa tekijää!

Musiikki-improvisointia sekä omaa musiikkiani löytyy videot-sivultani.

Olen aiemmin esiintynyt ska/reggae-bändi Donna and the Dynamitersissa sekä ollut pop/folk-bändi Picnic with Lulun laulaja-kosketinsoittaja sekä yksi perustajajäsenistä ja biisien sanoittajista.