Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Jouluntoivotus!

Jouluntoivotus!

  • tehnyt

Vuosi on tulossa päätökseen ja on sellainen olo, että olisi kiva osata sanoa jotain järkevää, kiteyttää kulunut vuosi tai edes syksy jotenkin, mutta tällä hetkellä alkaa loman tarve jo tuntua ja päässä on melko tyhjää! Ei kuitenkaan huonolla tavalla. On ihana päästä lomalle, ja aion aloittaa sen kylpyläreissulla huomenna!

Syksyn keikat ovat tuoneet mulle paljon iloa, ja työn imu on ollut kova. On ollut kivaa keikkailla useamman eri duon kanssa, ja lisäksi Suhina Kollektiiviin aktiivisemmin osallistuminen on ollut mahtavaa! Olen myös herätellyt henkiin erilaisia musiikillisia haaveita tänä syksynä, niistä toivottavasti lisää ensi vuoden puolella.

Jään huomisesta eteenpäin kahden viikon lomalle, eli 21.12.2023–3.1.2024. Torstaina 4.1. palaan sähköpostien ja muiden työjuttujen ääreen, mutta loman aikanakin mut saa luultavasti puhelimitse tai tekstiviestitse kiinni, jos tulee akuutteja asioita.

Ihanaa joulunaikaa ja vuodenvaihdetta jokaiselle, ja kiitos kaikille jotka ovat olleet läsnä mun vuodessa tavalla tai toisella! Ensi vuoteen! ✨

Laulaja-pianisti Anna Katariina 1920-lukukeikalla.
Kuva: Pasi Kuronen