Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Saksaan keikoille ja lomalle

Saksaan keikoille ja lomalle

  • tehnyt
Donna and the Dynamiters
Kuva: Ville Simonen

Syksy on hyvässä vauhdissa ja olen nettisivujen valmistumisen jälkeen ottanut hieman markkinointia haltuun – osa-alue, joka mulle tässä yrittäjyydessä on kaikista vierainta, ja rehellisesti sanoen myös kaikista vaikeimman tuntuista! Mutta kai se hankaluus on normaalia, kun on ihan uudesta asiasta kyse.

Tällä viikolla mulla kuitenkin alkaa loma, joten markkinoinnin treenaaminen ja muut jutut jäävät hetkeksi tauolle! Huomenna tiistaina lähdetään Donna and the Dynamiters -bändikaverin kanssa Turusta laivalla Tukholmaan, josta ajellaan torstaiksi Hampuriin keikalle. Muut bändikaverit lentävät Saksaan torstaina, ja keikkoja meillä on yhteensä kolme torstaista lauantaihin. Takaisin Suomeen tulen viikon päästä tiistaina ja loma loppuu sitten keskiviikkona. Viikon ajan mua saattaa siis olla vaikeampi saada kiinni, mutta pidän kyllä puhelimen auki.

Siistiä päästä tekemään ”ulkomaan kiertuetta” ja hauskaa ylipäätään mennä pitkästä aikaa ulkomaille! Viime reissu taisi olla kesällä 2019. Rentouttavaa syyslomaa kaikille sitä viettäville!