Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Pianokeikat Astorissa alkavat taas!

Pianokeikat Astorissa alkavat taas!

  • tehnyt
Astorin pianistit pianon ääressä
Astorin pianistit Piia Kristiina, Sami Markkula, Anna Katariina ja JP Nakari. Kuvasta puuttuu Juhana Mattila. Kuva: Emilia Tomperi

Tällä viikolla tapahtuu sellainen mahtava juttu, että Tampereen ravintola Astorissa alkaa taas soida pianomusiikki livenä perjantaisin ja lauantaisin! Keikat olivat tauolla melkein kolme vuotta koronasta lähtien, ihanaa että ne tulevat takaisin. Astorissa soittavia pianisteja on useita, mutta itse saan korkata keikat heti tänään 2.12., tervetuloa kuulolle! Keikka-aika on klo 17–21. Vähän jännittää neljän tunnin keikka pitkästä aikaa – ohjelmistoa kyllä löytyy, mutta että miten hartiat ja ranteet kestävät! Mutta nää keikat on myös erinomainen tapa kehittää kestävyyttä, ja taukoja tietysti myös pidetään siellä välissä.

Tunnelmallista ruokailu- tai istuskelupaikkaa etsivät laittakaa siis etenkin Astorin perjantai- ja lauantai-illat korvan taakse! Silloin soi piano ja itse aion lisäksi välillä laulaa. 😉 Toivebiisejä otetaan myös vastaan! Mun somesta voi seurata, että milloin esiinnyn. Ravintolassa on sekä ruokailupuoli että baari, johon voi tulla ihan vaan istuskelemaan hyvän juoman ääreen. Piano kuuluu molempiin!