Siirry suoraan sisältöön
Home » Ajankohtaista » Nettisivut ovat nyt julki!

Nettisivut ovat nyt julki!

  • tehnyt

Tässä ovat uudet nettisivuni, tervetuloa! Nämä olen väsännyt omin pikku kätösin ja työn ja tuskan takana se olikin. Olen toki saanut myös apua, ja onneksi IT-tuki on ollut koko ajan lähettyvillä. Seuraavat nettisivut joskus tulevaisuudessa sysään varmasti ammattilaisen harteille, jotta voin itse keskittyä asiaan, eli musiikkiin!

Näiltä sivuilta löydät toivottavasti kaiken oleellisen muusikko Anna Katariinasta, ja halutessasi voit käydä myös ottamassa seurantaan some-kanavani, joiden linkit löytyvät sivun oikeasta alalaidasta. Tänne ajankohtaista-osioon kerron, mitä mulla milloinkin on meneillään, sekä mahdollisesti tarinoita siitä, miten olen päätynyt siihen missä olen nyt. Ihanaa että olet löytänyt tänne!

Anna Katariina
Kuva: Piia Kristiina